Nationala

Săndoi nu găseşte în Liga 1 soluţii pentru «tineret»: "Nu avem nici pe cine să monitorizăm"

Emil Săndoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2011

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, crede că Liga 1 oferă prea puţine soluţii pentru echipa naţională de

"Am mai făcut două deplasări anul trecut cu echipa naţională under 19. Am fost plecat, de altfel, cu toate grupele de juniori, pentru că eu de acolo fac selecţia.

Însă nu prea am soluţii pentru echipa de tineret. Uitaţi-vă cîţi jucători a promovat Oţelul Galaţi din propria pepinieră! Am avut o serie de jucători de la generaţia trecută, de la actuala doar pe Cornel Rîpă l-aş putea avea. De la Timişoara nu prea am nici un jucător pe care să îl urmăresc. De la Dinamo, Alexe ar putea să joace la tineret, dar a fost covocat la naţionala mare. Trebuie să le găsesc înlocuitori lui şi lui Rîpă.

În rest nu avem nici pe cine să monitorizăm. Pandurii ar putea să dea mai mulţi jucători la tineret din actuala generaţie. Chiar şi Astra.

La Rapid am înşeles că se va lucra şi în perspectiva viitorului apropiat. Jucătorii care au venit au semnat contracte pe două sezoane, există o preocupare şi pentru viitor. Înseamnă că li se vor da şanse unor fotbalişti ca Drăghia, Ciolacu şi alţii", a spus Emil Săndoi la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.