Auto

FOTO Dacia Popster, spionată pe Transalpina

+2 Foto
Noul model Dacia Popster a fost spionat pe Transalpina (foto: daciaclub.ro)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2011

Dacia pregăteşte o nouă premieră pentru România, noul model Popster. După ce a fost spionat pe străzile din Austria şi Germania, modelul Popster a fost văzut zilele trecute şi în România. Şefii au încercat să-l ascundă de ochii publicului trimiţîndu-l pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, şi l-au deghizat sub un camuflaj, scrie autoevolution.com, citat de realitatea.net.

Monovolumul compact  va avea un design mai degrabă convenţional, cu cea de-a treia fereastră pătrată şi cu clasicele portiere-spate culisante. Popster, nume de cod J92, va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic.

Popster va avea şi o variantă utilitară, nume de cod  K67, mai spartană decât monovolumul, ce va fi dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la  mdelul Logan MCV. Preţul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro în varianta de bază (cu 3.700 de euro mai ieftină decât un Kangoo 90dCi) şi 14.800 cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km. 

Popster va fi produs atît la Mioveni cît şi la uzinele Tanger din Maroc şi va fi comercializat pe pieţele emergente sub marca Renault, iar în Marea Britanie va purta logo-ul "By Renault".

SCRIE PĂREREA TA DESPRE NOUL DACIA POPSTER PE MYSPORT!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.