Liga 1

Armata s-a întors în Ghencea! » Cum se asigură Ministerul că Becali nu va demonta nocturna şi turnicheţii de la stadion

Armata are ca obiectiv păzirea stadionului din Ghencea

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ministerul a trimis soldaţi să păzească arena, de teamă ca nu cumva clubul de fotbal să demonteze tabela, turnicheţii şi restul elementelor în care a investit.

Litigiul dintre Clubul de Fotbal Steaua şi Clubul Sportiv a lăsat stadionul din Ghencea gol, nefolosit şi în degradare, dar a sporit paza. Becali a lăsat firma de securitate cu care avea contract să vegheze pentru integritatea investiţiilor pe care le-a făcut acolo, adică tabela, turnicheţii de la porţi, lifturile de la tribuna oficială, scaunele.

Armata a trimis şi ea soldaţi! Miza o reprezintă aceleaşi elemente, doar că Ministerul are grijă ca nu cumva clubul de fotbal să înceapă să le demonteze. Militarii patrulează prin stadion umăr la umăr cu body-guarzii firmei private. Angajaţii Stelei, cîţi au mai rămas, fiindcă jumătate dintre ei au fost disponibilizaţi, au birourile în continuare în Ghencea, pînă cînd se vor muta la Mogoşoaia, unde echipa deja se antrenează.

Gigi explică ce-l mai atrage din ce a lăsat în urmă: "Vreau doar tabela, fiindcă a costat foarte mulţi bani. În rest, nu mai iau nimic, că e posibil să mă întorc acolo la un moment dat şi n-ar avea rost să mă apuc să montez înapoi aceleaşi lucruri pe care le strîng acum!".

"Singura variantă pe care o mai accept, pentru ca Steaua să rămînă în Ghencea, e să-mi concesioneze stadionul, cu obligaţia ca eu să investesc 20 de milioane de euro" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.