Liga 1

”Cîinii” schilodesc Ştiinţa! » Încă un val de olteni emigrează spre Ştefan cel Mare

Gîngioveanu şi Firtulescu ar putea fi coechipieri şi în Ştefan cel Mare

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii vor să beneficieze de coma în care a intrat U Craiova şi poftesc şi la alţi jucători din Bănie. Pe lîngă Găman şi Bărboianu, rezolvaţi, roş-albii îi mai au în plan pe Firţulescu sau Gîngioveanu, Costea şi Gugu.

E clar, Dinamo e atrasă de Ştiinţa Craiova. I-a luat în trecut pe Balaci, Cămătaru, Gică şi Gabi Popescu, Stîngă, Claudiu Niculescu, plus un lot de 12 jucători în 2002, plus un alt lot, de 5, în 2005, iar în iarnă, pe Găman şi pe Bărboianu.

Acum, Cristi Borcea şi compania vizează să mai ia un lot de jucători. Dinamo vrea să beneficieze de dezafilierea sportivă a Universităţii şi să-i aducă gratis, doar cu contracte individuale, pe fundaşul Costinel Gugu, 18 ani, pe unul dintre mijlocaşii stînga Dragoş Firţulescu, 22 de ani, sau Constantin Gîngioveanu, 21 de ani, şi pe atacantul Florin Costea, 26 de ani.

"Ar fi un cadou frumos pentru fanii dinamovişti din partea acţionarilor. Oricum, Găman şi Bărboianu mai aşteaptă doar «verde» din partea FRF pentru a reveni la antrenamentele echipei, băieţii fiind deja înţeleşi cu Dinamo", au comentat cei din Ştefan cel Mare.

Mădălin Ciucă, lîngă fratele său?

Un alt fotbalist al oltenilor care ar putea ateriza în Ştefan cel Mare este Mădălin Ciucă, 28 de ani, fundaş central şi stînga. Fostul căpitan al Ştiinţei mai are un frate, Gabriel, 22 de ani, care este goalkeeper la Dinamo 2. La Mădălin este o altă situaţie faţă de ceilalţi "juveţi" aflaţi în atenţia roş-albilor, întrucît el i-a transmis lui Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei, că vrea să rămînă la echipă, să ajute la reconstrucţia formaţiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.