Campionate

Mario Balotelli s-a făcut iar de rîs: Şi-a umilit şi adversarii, şi coechipierii

Balotelli a fost schimbat imediat de Mancini

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preferînd un călcîi unei finalizări simple, italianul l-a enervat atît de tare pe managerul lui Man. City încît acesta l-a înlocuit imediat.

Managerul Roberto Mancini regretă, probabil, ziua în care l-a adus pe Mario Balotelli la Manchester City. Degeaba i-a luat consilier şi bodyguard. Atacantul în vîrstă de 20 de ani refuză să se maturizeze. După săgeţi de darts aruncate spre juniorii clubului sau amenzi de parcare cu nemiluita, acum a comis-o şi pe teren.

VEZI AICI FAZA ÎN CARE BALOTELLI A ÎNCERCAT O EXECUŢIE PRETENŢIOASĂ, DAR S-A FĂCUT DE RÎS!

Duminică noaptea, în amicalul "cetăţenilor" cu L.A. Galaxy (1-1, 7-6 la penalty-uri), a avut o fază în care şi-a bătut joc de toţi: adversari, coechipieri, asistenţă, inclusiv de el! SuperMario a rămas singur cu portarul advers, dar în loc să finalizeze simplu sau să-i paseze lui Dzeko, aflat în apropiere, a încercat o execuţie pretenţioasă. A făcut o piruetă şi a lovit balonul cu călcîiul, expediindu-l "afară". Putea face "dubla", după ce deschisese scorul din penalty, şi-ar fi însemnat desprinderea englezilor pe tabelă.

Pe Mancini l-au lăsat nervii, iar cîteva zeci de secunde mai tîrziu l-a înlocuit pe Balotelli (31). Drept pedeapsă. Dar jucătorul n-a priceput şi-a oferit un alt episod penibil. I-a cerut socoteală managerului  la marginea terenului!

"Asta-i lipsă de respect şi de profesionalism. Dacă Mario mai face aşa, va sta lîngă mine, pe bancă" (Roberto Mancini)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.