Liga 1

Gigi Becali: "Eu la orice oră vreau să-l dau afară pe Mitică, dar n-am cu cine"

Gigi Becali vrea să-l înlăture pe Dumitru Dragomir de la şefia LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 26 iulie 2011

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat la GSP TV că a convocat de urgenţă şefii de cluburi la Palat pentru a-l îndepărta pe Dumitru Dragomir de la şefia LPF. Acesta consideră că Dragomir a dezavantajat echipele din Liga 1 în ceea ce priveşte drepturile TV, acordînd un comision de 5% firmei care a intermediat afacerea şi plătindu-l în întregime din prima tranşă de bani plătită de televiziuni.


"Da, domne, e adevărat, am convocat o şedinţă pentru că el a plătit tot comisionul pentru drepturile tv din prima tranşă. Adică din 33 de milioane de euro, noi, cluburile, am primit doar 30. Nu e un secret, eu în fiecare zi vreau să-l dau afară pe Mitică. Am fost păcăliţi, am votat în Adunarea Generală pentru un comision între 3 şi 5 la sută, nu 5 la sută. M-am enervat şi am început să îi sun pe conducătorii de club", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Acesta a fost însă lăsat baltă de unii preşedinţi care i-au promis că vor veni la întîlnire: "La ora şase ne-am întîlnit la Palat, dar George Copos, Gheorghe Ştefan şi Ioan Niculae n-au mai venit. Vă spun că am vrut să mă duc să mă împac cu Mitică. Ce treabă am eu să stau să mă zbat pentru nişte oameni în loc să îmi văd interesul. Dacă veneau, probabil îl demiteam pe Dumitru Dragomir, dar n-am cu cine. Pe mine m-a deranjat că nu mi-au răspuns la telefon, mai ales Ştefan care zice că e caracter. E mare, mare ruşine!", a adăugat patronul Stelei.

Patronul Sportului, Vasile Şiman, spune că nu înţelege de ce cluburile nu se agită cînd văd că pierd bani din cauza deciziei lui Dumitru Dragomir de a plăti comisionul firmei intermediare pentru drepturile TV din prima rată: "Eu nu înţeleg atitudinea asta superficială a anumitor conducători de club. Vă daţi seama că din banii la care face referire Gigi Becali, marea parte ar ajunge la echipele din frunte, nu la Sportul. Nu înţeleg de ce n-au venit, mai ales că era în interesul lor. N-ai cum să dai tot comisionul cînd ai primit doar o parte din bani. E o împărţeală necorespunzătoare a banilor, nimic altceva. Pe unii trebuie să îi roage cineva să ia bani", a spus Vasile Şiman la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.