Liga 1

Arpad Paszkany despre drepturile TV: "Nu există în nici o ţară situaţia care e la noi! E un haos total"

Arpad Paszkany e principalul finanţator al CFR-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2011

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a spus la GSP TV că îşi asuma şi el o parte din vină pentru eşecul din licitaţia pentru drepturile TV de unde se aştepta să se obţină mai mulţi bani şi a criticat politica şefului LPF, Dumitru Dragomir.


"Mie mi-a spus Iuliu Mureşan ce se întîmplă la Adunările Generale. Se pun în discuţii diverse teme, se votează, dar apoi nimeni nu mai vede procesul verbal. Şi apoi te miri de ce apare. Eu, ca acţionar majoritar la o echipă din Liga 1, îmi asum eşecul din licitaţia pentru drepturile TV.

Noi ar trebui să votăm texte bătute în cuie, nu fenomene cu nuanţe care se abat de la ce s-a discutat. Noi cedăm toate drepturile de imagine ale clubului la televiziuni, nu doar meciul în sine. Păi şi noi dacă ne înfiinţăm televiziuni, n-avem voie să dăm meciurile în reluare? Nu mi se pare normal ca eu după 3-4 zile să nu pot să-mi pun imagini cu meciul meu pe site-ul clubului. Nu există în nici o ţară situaţia care e la noi. N-am probleme cu Dumitru Dragomir, am probleme cu strategia lui. E un haos total", a spus Arpad Paszkany la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.