Liga 1

Dinamo, sancţionată de LPF: Meciul cu Oţelul se va juca fără spectatori!

Stewarzii nu vor abia pe cine să păzească la meciul cu campioana României

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Cîinii” au fost aseară loviţi de decizia Comisiei de Disciplină a LPF, primind două etape de suspendare, cu porţile închise, la meciurile cu Pandurii şi cu campioana României. Dinamo atacă decizia.

Veşti proaste primite aseară de către şefii dinamovişti din partea Comisiei de Disciplină a LPF: clubul a fost suspendat două etape şi nu are dreptul de a organiza meciuri cu spectatori în Ştefan cel Mare în rundele 3 şi 5, adică la partidele cu Pandurii şi cu Oţelul Galaţi.

În plus, "cîinii" au fost amendaţi cu 50.000 de lei. Decizia punitivă e din cauza celor două torţe aruncate pe teren în minutul 12 al meciului Dinamo - Tîrgu Mureş (1-0), din prima etapă. "Nasol! Ne puseserăm mari speranţe că nu va fi aşa. O să încercăm să schimbăm sancţiunea, în sensul că facem etapele de suspendare, dar să putem organiza partidele în afara Capitalei, cu spectatori", au anunţat, instant, după aflarea veştilor, oficialii grupării.

Roş-albii vor să joace din nou la Ploieşti, însă îşi vor încerca şansele în faţa Comisiei de Recurs a LPF. Nu se ştie dacă vor mai reuşi să convingă comisia şi de această dată, dinamoviştii fiind ultrarecidivişti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.