Auto

Marele Premiu al Ungariei: Câştiga o excursie de două persoane la Spa-Francorchamps!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iulie 2011

Campionatul Mondial de Formula 1 devine din ce în ce mai echilibrat pe măsură ce pătrundem în a doua jumătate a sezonului 2011. După ce a dominat autoritar primele etape, Red Bull Racing nu a mai obţinut nicio victorie în ultimele două curse de la Silverstone şi Nurburgring, iar principalul subiect de discuţie este dacă McLaren şi Ferrari au reuşit să egaleze echipa austriacă la capitolul performanţe.

Un prim răspuns la această întrebare îl vom afla chiar în acest weekend, când Formula 1 ajunge pe circuitul de la Hungaroring. Teoretic, configuraţia circuitului se potriveşte ca o mănuşă caracteristicilor monopostului Red Bull, ceea ce înseamnă că dacă Ferrari sau McLaren reuşesc şi de această dată să învingă echipa lui Vettel şi Webber putem asista la o relansare a campionatului în adevăratul sens al cuvântului.

Poţi anticipa rezultatele de la Hungaroring?  Atunci intră acum în F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc, selectează echipele şi piloţii preferaţi pentru antrenamente, calificări şi cursă şi ai şansa să câştigi o excursie de două persoane la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps cu acces în paddock-ul campioanei mondiale Red Bull Racing!

Intra AICI in F1 Champ, singurul concurs online de Formula 1 din România care te provoacă să-ţi testezi abilităţile de manager.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.