Liga 1

Motivaţia lui Paszkany: "Pentru Steaua, nu pentru Becali"

Paszkany a investit în stadionul CFR-ului 25 de milioane de euro pentru a-l aduce la standarde europene

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arpad Paskzany şi Iuliu Mureşan şi-au motivat acceptul ca Steaua să dispute pe terenul CFR-ului meciul din play-off-ul Europa League.

Steaua a găsit un stadion şi pentru meciul din Europa League, din play-off, după ce bătuse în cuie şi arena din Constanţa pentru întîlnirile din Liga 1 considerate acasă. Arena lui CFR Cluj va fi gazda roş-albaştrilor pe 18 sau 25 august. Şefii grupării din Gruia au acceptat ieri să primească Steaua pe stadion şi au şi argumentat de ce.

"O facem pentru Steaua şi pentru suporterii ei, nu pentru Gigi Becali", a spus Arpad Paszkany, completat apoi de preşedintele Iuliu Mureşan: "N-are rost să lăsăm nişte animozităţi din trecut să afecteze nişte oameni care şi-ar dori să vadă un meci de fotbal în cupele europene".

Stadionul din Cluj a fost renovat în urmă cu 3 ani, atunci cînd CFR a participat pentru prima dată în Champions League, şi are facilităţi peste ceea ce oferea arena din Ghencea. Şi capacitatea este aproape aceeaşi, stadionul Steaua avînd cu doar 4.500 de locuri mai mult.

"Să jucăm pe stadionul lui CFR meciul din play-off-ul Europa League? Da, se pare că e posibil, însă e puţin cam peste mînă" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.