Campionate

VIDEO şi FOTO Spania - Irlanda 5-0 » Ibericii vor întîlni Cehia în finala CE UNDER 19

+9 Foto
Imagine de la Spania - Irlanda 5-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2011

Spania este a doua finalistă după 5-0 aseară cu Irlanda. Cehia s-a calificat şi ea în finală după 4-2 cu Serbia.

A doua semifinală, Spania - Irlanda s-a încheiat cu 5-0 pentru iberici. Deulofeu a deschis scorul în minutul 27, marcînd spectaculos. Sarabia a făcut 2-0 în minutul 40. Imediat după pauză, Juanmi a dus scorul la 3-0. Morata, golgeterul competiţiei, a marcat pentru 4-0 în minutul 79 şi pentru 5-0 în prelungiri. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Spania este considerată favorită la cîştigarea competiţiei. Ibericii au cîştigat grupa B şi au avut două victorii categorice, 4-1 cu Belgia şi 4-0 contra Serbiei. În ultima partidă a grupei, Spania a pierdut cu 0-3 contra Turciei.

Irlanda a început cu o victorie competiţia, 2-1 cu Grecia. A urmat apoi un eşec contra Cehiei, 1-2. Iar graţie remizei cu România, 0-0, din ultimul meci al grupei, irlandezii s-au calificat în semifinale.



Prima semifinală, Cehia - Serbia s-a încheiat cu 4-2. Cehia s-a calificat în finală. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!
Cehii au deschis scorul în minutul 6, prin Přikryl. Diferenţa a fost majorată 10 minute mai tîrziu de către Kalas ('16). Jeleček şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 19, cînd a transformat un penalty. Despotovici a redus din diferenţă în minutul 23, pentru 3-1, iar în minutul 28, tot el a făcut 3-2. Skalák a închis tabela în minutul 90+1, la 4-2, iar Cehia este prima finalistă la CE U19.

Cehia este cîştigătoarea grupei A, din care a făcut parte şi România. Cehii au făcut maximum de puncte. Au învins România cu 3-1 în primul meci, 2-1 contra Irlandei şi au învins Grecia cu 1-0 în ultima partidă a grupei.

Serbia a terminat pe locul doi în grupa B, după Spania. Serbia a învins Turcia cu 2-0 în primul meci al grupei, a pierdut apoi categoric în faţa Spaniei, 0-4, şi a remizat, 1-1 contra Belgiei.


Finala CE Under 19 se va disputa luni, 1 august, la Chiajna.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.