Stranieri

Dorin Goian l-a impresionat pe Ally McCoist la debutul pentru Rangers

Goian în duel cu Sheridan Foto: Daily Mail

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 July 2011

Transferat pentru 850.000 de euro la Rangers, Dorin Goian a primit permisul de muncă pentru Marea Britanie şi a putut evolua în etapa a doua a campionatului Scoţiei.

Click aici pentru rezumat!

Fostul fundaş al lui Palermo s-a despărţit abia luni de Serie A, iar astăzi a şi debutat pentru Rangers. Noua sa echipă a evoluat în deplasare, la St. Johnstone, cîştigînd cu 2-0, golurile fiind marcate de Steven Naismith şi Nikica Jelavici.

Dorin Goian a fost dorit insistent de antrenorul Ally McCoist, acesta încercînd să îşi întărească defensiva fragilă. "Goe" l-a înlocuit în centrul apărării pe căpitanul David Weir, accidentat, şi s-a făcut remarcat prin eficienţa sa în faţa adversarului direct Cillian Sheridan. Românul a rămas pe teren pe toată durata partidei.

Ally McCoist a fost mulţumit de jocul lui Goian: "S-a descurcat bine. S-a văzut că este un jucător bun, experimentat şi se descurcă foarte bine cu mingea pentru un jucător înalt. Cred că a jucat bine azi şi sînt convins că va fi şi mai bun în meciurile viitoare", a spus tehnicianul lui Rangers.

800.000 de euro anual net va fi salariul lui Goian la Rangers. La Palermo lua doar jumătate

2 milioane de euro a dat Palermo în 2009 pentru achiziţionarea "tricolorului" de la Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.