Liga 1

Răzvan Lucescu ia vina înfrîngerii asupra sa: "Ne-a lipsit agresivitatea, n-am ştiut să-i motivez"

Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2011

Tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, a încercat să-şi încurajeze jucătorii la finalul meciului cu U Cluj, pierdut de giuleşteni cu 0-2. Fostul selecţioner a evitat să-şi critice jucătorii şi a luat vina înfrîngerii asupra sa.

"Nu ştiu dacă am fost copleşiţi, am început meciul bine şi am avut cîteva ocazii importante. Am primit un gol absurd, apoi ei au ştiut să gestioneze mult mai bine meciul. În repriza a doua am încercat să marcăm şi, pe fondul unui joc bun al Clujului, nu am reuşit să ne revenim.

Întotdeauna la un meci pierdut e vina antrenorului: probabil n-am avut inspiraţie, probabil am creat eu o anumită presiune. E un timp relativ scurt de cînd sîntem împreună, probabil jucătorii nu sînt obişnuiţi cu ideea de a lupta pentru obiective importante. Dacă vom şti să depăşim astfel de momente atunci ne putem îndeplini obiectivul", a spus Răzvan Lucescu la finalul meciului, pentru GSPTV.

Fostul selecţioner crede că echipa sa nu a mai avut atitudinea din prima etapă, cînd s-a impus cu 3-0 în faţa Vasluiului.

"A fost un meci ciudat, U a meritat pe deplin acest reultat. E abia începutul, mai avem multe meciuri de jucat. Ne-a lipsit agresivitatea. Cu prea mare uşurinţă am ratat în faţa porţii, la fel de uşor am pierdut multe mingii la mijlocul terenului", a mai spus Răzvan Lucescu la finalul meciului.

Rapid a pierdut cu 2-0 la Mediaş, în meciul cu U Cluj. Scorul a fost deschis după autogolul lui Rui Duarte, iar Claudiu Niculescu a marcat pentru un neaşteptat 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.