Liga 1

"Vreau să pierd de ziua mea!" Pe 30 mai 2012! :)

Răchită a obţinut patru puncte în primele două etape cu Petrolul

Articol de Vlad Ispas  —  luni, 01 august 2011

Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, este încîntat de parcursul echipei sale în acest debut de sezon şi spune că îşi doreşte ca primul eşec să vină chiar de ziua sa, abia pe 30 mai.

- Domnule Răchită, vă încîntă egalul de la Vaslui?
- În condiţiile în care am avut un om eliminat timp de o repriză, cred că am scos maximum din acest meci. I-am felicitat pe băieţi, au fost nişte eroi în repriza a doua.

- Au fost greşeli mari de arbitraj împotriva Petrolului...
- Eu din principiu nu comentez arbitrajul. Nu am văzut încă DVD-ul cu partida, însă mi-a spus multă lume că moldovenii meritau cel puţin un "roşu". Asta este, eu sînt mulţumit de cum a ieşit. Mulţi au spus după victoria cu Oţelul că am cîştigat cu ajutorul arbitrilor. De data asta am fost dezavantajaţi, după cum spuneţi, şi totuşi am scos un rezultat bun contra Vasluiului. Am demonstrat ce era de demonstrat...

- Zimmerman a făcut minuni în repriza secundă. V-a recîştigat încrederea?
- Dacă îmi pierdea încrederea, Cristi nu mai era la echipă. A fost decizia mea să încep cu Zendeli, acesta a luat roşu şi a trebuit să intre Zimmerman. E adevărat, şi-a făcut treaba foarte bine.

- Sînteţi pe val. Cum vă prinde această pauză?
- Este bine venită! Mai avem probleme de ordin tactic pe care le vom remedia. Voi profita de aceste două săptămîni pentru a mă interesa de un fundaş central, pentru că se pare că Djurovici va lipsi o perioadă. Vom avea un amical cu Gloria Buzău în care vom pregăti meciul cu Rapid.

- Va fi partida cu Rapid cea mai grea din startul campionatului?
- Va fi la fel de grea ca primele două etape. Totuşi vom juca la victorie. Aşa abordăm fiecare meci. Prima înfrîngere sper să vină abia de ziua mea, adică pe 30 mai! Ar fi un cadou ciudat, dar asta îmi doresc. Cu siguranţă mi-ar plăcea să pierd de-abia atunci. :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.