Liga 2

Firţulescu descrie coşmarul de la Craiova: ”N-am bani nici de mîncare!”

Firţulescu ar fi tentat să semneze cu Dinamo

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Situaţia Craiovei i-a afectat grav pe unii dintre jucători: Firţulescu povesteşte că n-a mai fost plătit de şapte luni şi că a fost ameninţat de Mititelu.

Tinerii din lotul Craiovei au suferit cel mai tare din cauza crizei economice prin care a trecut Universitatea înainte să fie dezafiliată. Dragoş Firţulescu e unul dintre ei. Mijlocaşul a ajuns dintr-un internaţional de tineret şi o mare speranţă a Ştiinţei la limita sărăciei: "Nu am ce să mănînc şi nici unde să stau!", a mărturisit acesta în direct la Radio GSP.

Firţulescu spune că a luat ultimii bani de la Craiova acum şapte luni şi a trăit între timp din ajutoarele prietenilor şi ale agentului său, Ana Maria Prodan: "Am depus memoriu să devin liber după ce nu mai fusesem plătit timp de patru luni. Atunci am discutat cu Mititelu, care m-a ameninţat: «Eşti un nimeni! Eu te-am făcut fotbalist, tot eu o să te distrug!»".

"Aş semna cu Dinamo, cu orice club interesat. Eu am jucat la Craiova de la 8 ani, iubesc Universitatea, dar gîndiţi-vă că nu mai am ce mînca!" (Dragoş Firţulescu, mijlocaş)

18 meciuri are Firţulescu (22 de ani) în primul eşalon, în care a marcat un singur gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.