Liga 1

Continuă achiziţiile! » Prepeliţă, rezolvat. Urmează Fl. Costea şi Sovsic

Prepeliţă va fi titular în centrul liniei mediane a roş-albaştrilor, alături de Bourceanu

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a finalizat tratativele cu Prepeliţă şi e în negocieri avansate cu Florin Costea. Urmează o ofertă oficială pentru Sovsici, de la NK Zagreb.

Becali l-a convins şi pe Prepeliţă să vină la Steaua. Fostul căpitan al Ştiinţei va fi legitimat azi. În zilele următoare s-ar putea perfecta şi transferul lui Florin Costea. Atacantul e dispus să i se alăture fratelui său Mihai, după ce planul lui de a pleca în străinătate n-a funcţionat. Inclusiv agenţii, fraţii Becali, l-au sfătuit să aleagă Steaua acum şi să impresioneze înainte să negocieze transferul la un club din vestul Europei. Dar roş-albaştrii nu au convenit deocamdată cu Florin asupra salariului său. "Trebuie să mai scazi pretenţiile!", i-a transmis Becali.

A treia ţintă pe care o mai au bucureştenii în mercato, Damir Sovsici, l-a impresionat pe Narcis Răducan, care a mers în Croaţia ca să-l vadă într-un meci al lui NK Zagreb: "Gigi Becai şi Mihai Stoica vor hotărî dacă fac o ofertă şi cîţi bani sînt dispuşi să plătească. I-am recomandat lui Sovsici să nu mai dea exclusivităţi pe facebook!". Mijlocaşul anunţase cu o zi înainte pe site-ul de socializare că îşi doreşte să îmbrace tricoul Stelei.

"Sovsici e tehnic şi spectaculos, cum nu sînt mulţi în această parte a Europei. Nu e un jucător de finalizare, dar e foarte bun" (Narcis Răducan, director sportiv Steaua)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.