Stranieri

Nu cred în Marica! » Fanii lui Schalke sînt dezamăgiţi de transferul românului

Marica speră să-l convingă cît mai repede pe Rangnick că merită să joace titular la Schalke

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Doar 10 la sută dintre participanţii la un sondaj realizat de cotidianul Ruhr Nachrichten cred că atacantul român e un transfer reuşit.

Trecutul său la Stuttgart şi mai ales eticheta pe care i-au pus-o şvabii după diferendul cu antrenorul Labbadia, "e un caracter dificil", îl urmăresc pe Ciprian Marica la Schalke. Fanii "minerilor" nu sînt deloc încîntaţi de achiziţionarea românului şi asta o ilustrează destul de bine sondajul de opinie realizat de cotidianul Ruhr Nachrichten.

Dintre cei 272 de suporteri care-şi dăduseară cu părerea pînă ieri la prînz (se poate vota şi acum), doar 10,29% consideră că-i un transfer reuşit. Şi mai sînt 39,71 de procente care cred că din "mariajul" atacantului în vîrstă de 26 de ani cu Schalke "ar putea ieşi ceva bun".

Restul de 50% sînt dezamăgiţi. Unii susţin că Marica nu e decît "un jucător de umplutură" (16,18 procente), iar grosul e convins: "E un transfer total greşit".

Managerul îl apără
Horst Heldt, omul care l-a adus şi la Stuttgart în 2007, de la Şahtior, nu împărtăşeşte părerea majorităţii suporterilor. El i-a asigurat că "Marica nu-i un jucător problematic. La VfB era iubit. Cît am lucrat cu el acolo nu mi-a creat mai multe sau mai puţine probleme decît ceilalţi jucători".

Debutul s-a mînat
Aşa cum era de aşteptat, Marica n-a jucat în al doilea meci oficial al lui Schalke. Antrenorul Rangnick nu l-a trecut ieri nici pe foaia de rezerve în primul tur al Cupei Germaniei, (x-x) cu Teningen, în care a marcat Raul, iar Huntelaar a reuşit o "dublă". Ddebutul se amînă pentru campionat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.