Nationala

Lupu: "Dacă doar Uzbekistan mai acceptă să joace cu noi, înseamnă că asta ne e valoarea"

Dănuţ Lupu rîde de echipa naţională a României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 august 2011

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a comentat la GSP TV alegerea adversarului pentru amicalul din 10 august: Uzbekistan.

"Fără să se supere FRF pe mine, dar dacă doar Uzbekistan mai acceptă să joace cu noi, înseamnă că asta ne e valoarea. Toate selecţionatele au meciuri amicale, era greu să găsim un adversar pe măsura stadionului nou. Nu înţeleg de ce nu se joacă pe "National Arena" acest meci. Din cîte ştiu eu, nu se poate inaugura un stadion la un meci oficial", a spus Dănuţ Lupu la "Sport Cafe", la GSP TV.

După ce meciul cu Argentina s-a anulat, România va disputa o partidă amicală contra selecţionatei Uzebisktanului pe 10 august, în Austria.

"M-au surprins plăcut dinamoviştii, dar rămîne de văzut dacă vor avea continuitate. Au fost avertizaţi că dacă nu se califică în Europa League, nu cred că vor avea un meci uşor în returul cu Varazdin, dar sper să se califice. Dacă vor juca precum au făcut-o la Mediaş, eu spun că au şanse. Înfrîngerea Rapidului m-a surprins, dar trebuie să recunoaştem că jocul s-a decis printr-o execuţie extrem de norocoasă a lui Claudiu Niculescu", a mai spus Dănuţ Lupu despre fostele sale două echipe din Bucureşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.