Liga 1

Pustai: "Ne aşteaptă returul cu Mainz. Trebuie să uităm de Dinamo!"

Cristi Pustai

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday, 01 August 2011

Antrenorul medieşenilor, Cristi Pustai, le cere elevilor săi să uite dezastrul cu Dinamo pentru a nu se face de rîs în Europa


După 0-5 pe teren propriu, tehnicianul Cristi Pustai şi-a găsit cu greu cuvintele şi a venit la conferinţa de presă marcat de rezultatul jocului final al jocului. "Profesorul" a sunat însă rapid adunarea şi le-a cerut elevilor săi să uite rapid meciul cu Dinamo: "Atât am putut. Meciul s-a "rupt" la penaltyul acordat dinamoviştilor. Noi am jucat slab şi, din păcate, şi în 10 oameni, pe un fond de oboseală mai mare ne-am pierdut concentrarea. Am riscat la 1-0 prin introducerea unui atacant în locul unui fundaş, dar pe urmă a venit şi golul doi. Am fi putut intra în joc însă am avut puţine şanse. Trebuie să uităm cât mai repede meciul cu Dinamo. Joi va fi returul cu Mainz din Europa League. Cel puţin fizic va trebui să stăm mai bine", a concluzionat Pustai.

Antrenorul celor de la Gaz Metan speră ca primele puncte din acest sezon să fie obţinute chiar în faţa CFR-ului, în etapa viitoare: "Mi-aş dori ca, după una rece, să urmeze una caldă. Au trecut deja două etape, iar noi nu avem niciun punct. În runda viitoare vom juca la CFR. Din păcate, nu am avut pic de prospeţime. Eu sunt încrezător că vor veni zile şi mai fericite", a adăugat Pustai.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.