Stranieri

Chin la Dublin! » Chivu a fost zăpăcit de adversari

Chivu a evoluat 180 de minute în 24 de ore la Dublin Super Cup

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul lui Inter nu a scăpat de critici după turneul irlandez, picînd repetiţia generală pentru Supercupa de sîmbătă cu Milan.

Chivu a avut un week-end încărcat în Irlanda. În numai 24 de ore, fundaşul român a jucat 180 de minute la Inter, la Dublin Super Cup, cu Celtic şi Manchester City. Dacă sîmbătă Samaras l-a solicitat serios, duminică Dzeko i-a scos sufletul, apărarea Interului fiind găurită de City (3-0).

Surprins de pasa lui David Silva pentru Dzeko, care l-a pierdut pe drum şi a înscris golul doi, fundaşul român a primit nota 5,5 în Gazzetta dello Sport: "OK în prima repriză, s-a remarcat prin intervenţii preţioase. Apoi, Dzeko l-a luat în primire, năvălind în spatele lui şi Chivu şi-a pierdut siguranţa".

Agenţia fcinternews.it a întărit impresia: "Bun în duelurile unu la unu. Dar neatent la fazele rapide, în care trebuia să lase adversarii în ofsaid, cum s-a întîmplat la golul de 2-0". Şi Sportmediaset a tras concluzia: "Defensiva în 3 încă nu merge şi e dependentă de Samuel".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.