Liga 1

Dispărut după 152 de minute! » Băjenaru are zilele numărate la Steaua

Liviu Băjenaru ar putea semna cu Astra

Articol de Florin Dincă  —  Monday, 01 August 2011

Liviu Băjenaru a fost transferat la începutul sezonului de U Cluj de la Gloria Bistriţa, dar s-a rugat de Florian Walter să fie lăsat să plece la Steaua.


A ajuns în lotul "roş-albaştrilor" la schimb cu Laurenţiu Marinescu şi a evoluat în primele două partidei ale sezonului. În Supercupa României pierdută în faţa Oţelului (0-1), mijlocaşul l-a înlocuit în minutul 9 pe Cristi Tănase, accidentat, apoi a fost titular la Sibiu în prima etapă a sezonului. În total 152 de minute în tricoul Stelei, pentru că în victoria cu 4-0 în meciul cu Mioveni a rămas pe bancă.

La nici două luni de la transfer, Băjenaru s-ar putea despărţi de "militari". De serviciile jucătorului este interesată Astra, care va fi preluată de Marius Şumudică în zilele următoare. Tehnicianul a mai colaborat cu mijlocaşul Stelei la Progresul şi la Gloria Bistriţa, unde a fost un om de bază în primul "11".  "M-a sunat Ioan Niculae să mă întrebe de Liviu Băjenaru că îl vrea şi dacă îl vînd. O să vorbesc cu Ronny Levy, să-l întreb dacă se mai bazează pe băiat. Dacă îmi spune că nu, atunci îl dau la Astra", a spus Gigi Becali la Fanatik Show.

2 meciuri oficiale a jucat Liviu Băjenaru în tricoul Stelei

475.000 de euro esta cota lui Băjenaru, conform site-ului transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.