Liga 1

Prepeliţă a semnat pe 4 ani: "Voi da totul pentru Steaua, sper să cîştigăm campionatul"

+2 Foto
Andrei Prepeliţă şi Gigi Becali (foto: steauafc.com)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 August 2011

UPDATE // Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a semnat un contract valabil pe 4 ani cu Steaua, anunţă site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

“Sînt bucuros că am semnat cu Steaua, iar evoluţiile mele sper să îi facă pe cei din conducere să nu regrete că m-au adus. Voi da totul pentru Steaua şi sper să cîştigăm campionatul”, a spusi Prepeliţă după ce a semnat.

Andrei Prepeliţă a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Argeş şi Universitatea Craiova.



Prepeliţă devine de azi jucător la Steaua cu acte în regulă, după ce FRF a validat transferul.


Roş-albaştrii au încercat să-l legitimeze ieri, însă n-au găsit pe nimeni la sediul LPF, şi au reluat azi formalităţile. Puşi în gardă de avertismentele dure ale lui Adrian Mititelu, "Prepeliţă e sub contract cu U Craiova, iar Steaua va pierde meciurile cu 3-0 dacă îl foloseşte", cei de la LPF au cerut lămuriri suplimentare la Federaţie, forul ce a decis dezafilierea Ştiinţei.

Azi la prînz, la sediul Ligii a ajuns un fax de la FRF, în care se spune că "Andrei Prepeliţă e jucător liber şi poate fi legitimat fără probleme la alt club
". Acum se fac actele pentru înregimentarea mijlocaşului de 25 de ani la Steaua, iar de diseară el se va antrena cu roş-albaştrii. Pînă atunci, Prepeliţă va fi supus unor teste medicale.

Managerul general al Stelei,Mihai Stoica, a spus în direct la "Sport Cafe", pe GSP TV că mijlocaşul va parafa în cursul zilei de azi o înţelegere cu gruparea "roş-albastră": "Cred că Prepeliţă că va semna astăzi un contract pe 3 sau 4 ani. Steaua nu poate să rişte nici o sancţiune din moment ce o comisie abilitată ia o decizie. Îl vom putea legitima fără probleme".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.