Liga 1

Din superstiţie, dar şi din comoditate, Ciobotariu renunţă la cămaşă şi costum şi trece la trening

Ciobotariu a readus-o Dinamo pe locul 1 în campionat și șefii au declarat ieri că au încredere deplină că joi va califica echipa în play-off-ul Europa League

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liviu Ciobotariu, 40 de ani, renunţă la ideea de a mai avea o ţinută elegantă la meciuri.


La Mediaş, el a apărut îmbrăcat sport şi şi-a pus un maieu pe el pentru a se deosebi de jucători. "La final ne-a zis că se simte mai liber decît la cămaşă şi pantaloni negri, că alea îl ţin, parcă îl sufocă", au povestit apropiaţii tînărului tehnician.

La toate acestea s-a adăugat şi superstiţia. Cu Varazdin a fost îmbrăcat în cămaşă albă slim fit şi pantaloni negri de stofă, iar rezultatul a fost nefavorabil (2-2). În schimb, la Mediaş "cîinii" au făcut spectacol. "Oricum, nu fac parada modei la stadion", s-a consolat antrenorul lui Dinamo.

După ce şefii i-au transmis să fie mai activ, să "intre în jucători", Ciobi şi-a schimbat duminică şi comportamentul de pe margine. Tehnicianul a fost mai mereu cu gura pe fotbalişti, i-a strunit de pe margine, a stat de multe ori la limita spaţiului tehnic, spre deosebire de precedentele două meciuri oficiale de pînă atunci, cînd a afişat o mină foarte calmă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.