Liga 1

FOTO Prepeliţă, la primul antrenament la Steaua: "De acum sînt trup şi suflet pentru Steaua"

+24 Foto
Andrei Prepeliţă a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Ronny Levy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 August 2011

Mijlocaşul Andrei Prepeliţă, fost jucător al Universităţii Craiova, care a semnat astăzi un contract cu formaţia Steaua, a declarat că de acum este "trup şi suflet" pentru formaţia "roş-albastră".

"Steaua este ceea ce mi-am dorit, aşa că a meritat această aşteptare şi această stare de incertitudine din ultima perioadă. Dacă exista înţelegere de la început era mult mai bine şi toată lumea avea de cîştigat. De acum sînt trup şi suflet pentru noua mea echipă, Steaua", a spus Prepeliţă.

* - Jucătorul a efectuat astăzi şi primul antrenament sub comanda lui Ronny Levy. Vezi mai jos imagini de la şedinţa de pregătire!

El îşi doreşte să cîştige primul trofeu din carieră alături de Steaua. "Tot ceea ce îmi doresc este să mă antrenez bine cu ei ca să revin la parametri normali din punct de vedere fizic, pentru că în ultimul timp m-am antrenat de unul singur. Apoi vreau să avem cît mai multe succese, meciuri cîştigate şi să ne îndeplinim obiectivele propuse. Vreau un trofeu încă din primul an pentru că pînă acum nu am avut ocazia să cîştig nici un trofeu la echipele la care am activat", a mai spus Prepeliţă, notează Mediafax.

Prepeliţă regretă situaţia în care a ajuns Universitatea Craiova. "Universitatea Craiova est eun club mare şi locul lor este cu siguranţă în Liga I, alături de celelalte echipe cu nume din fotbalul românesc", a explicat el.

Andrei Prepeliţă va împlini în luna decembrie 26 de ani, el fiind născut la Slatina. Pînă la vîrsta de 13 ani a jucat pentru echipele de juniori ale clubului CSS Slobozia unde l-a avut antrenor pe tatăl său, Constantin Prepeliţă. La 13 ani a venit la FC Argeş la Centrul de Copii şi Juniori unde l-a avut antrenor pe Viorel Moiceanu. Timp de doi ani a fost la juniori iar apoi, un an a jucat pentru echipa de tineret speranţe a clubului, avându-i antrenori de Mihai Ianovschi şi Ilie Bărbulescu. În 2002 a fost luat de Florin Halagian la echipa mare a clubului FC Argeş, însă nu a debutat decât în mai 2003 într-un meci la Gloria Bistriţa când antrenor era Ion Moldovan.
În 2007, Prepeliţă s-a transferat la Universitatea Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.