Liga Campionilor

Vaslui nu renunţă la lupta din Ligă cu Twente: "Trebuie să-i luăm tare!"

+1 Foto
Wesley Lopez a marcat în Olanda, dar din ofsaid

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu o echipă decimată, Viorel Hizo nu renunţă la luptă pentru calificarea în play-off-ul Champions League.


- Domnule Hizo, puteţi întoarce rezultatul cu Twente, după 0-2 în tur?

- Avem o stare bună de spirit, în ciuda loviturilor pe care continuăm să le primim. Nu putem face transferuri, avem multe accidentări în lot. Am la dispoziţie doar 40% din echipa de bază! Încercăm să facem faţă jocului, pentru că e o şansă mică şi luptăm pînă la capăt. Că sîntem în cîrje sau într-un cărucior, prioritatea noastră este să ieşim bine din această dublă cu Twente!

- Cum trebuie abordat meciul?
- Este clar că nu mai trebuie să o dăm în bară, cum am făcut în tur, la Arnhem! Aici va fi tot secretul jocului! Trebuie să-i luăm tare, chiar de la vestiare! Dacă va fi necesar, vom face sacrificii uriaşe! Încercăm să ne autodepăşim şi, dacă e nevoie, băieţii mei îşi pun capul în gheata adversarului, pentru calificare.

- Sînteţi în pericol dacă rataţi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor?
- Nu mă simt ameninţat de rezultatele avute! Nicăieri în Europa un tehnician nu este dat afară după doar două etape. Numai la noi, în România, se poate aduce în discuţie o aşa tîmpenie. Cum să schimbi antrenorul cînd sezonul abia a început?!


"Nu este Twente cel mai puternic adversar pe care l-am întîlnit în carieră. Cele mai valoroase au fost Juventus şi PSG"
Viorel Hizo, antrenor Vaslui

"Putem să dăm 2-3 goluri şi să schimbăm soarta, dar trebuie să avem încredere în şansa noastră. Twente este o formaţie organizată, dar nu e o echipă de speriat, ci este ca Steaua sau CFR Cluj"
Mike Temwanjera, atacant Vaslui

"Este greu să trecem de Twente, mai ales după 2-0. Dacă vrem să ajungem în play-off e nevoie de un alt joc, de altă mentalitate, altă atitudine, trebuie să schimbăm multe! În Olanda am stat 90 de minute şi n-am încercat nimic"
Martins Adailton, atacant Vaslui

Cînu revine în retur
Fundaşul Gabriel Cînu se va opera în acestă săptămîna la Viena după ce a fost dignosticat cu ruptură de ligamente. "A fost la Viena, a făcut un consult şi a fost programat la operaţie. Va merge la medicul care i-a mai făcut o intervenţie chirurgicală. Sperăm ca la începutul returului să îl avem pe teren", a spus preşedintele Constantin Zotta. Dacă nu vor apărea complicaţii, fotbalistul va relua antrenamentele peste 6 luni, în ianuarie, cînd moldovenii vor efectua pregătirea de iarnă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.