Liga 1

Ema Kone a revenit la anternamentele lui Jorge Costa: a fost amendat cu 10.000 de euro

Emmanuel Kone i-a acuzat pe oficialii clujeni că i-au falsifiact semnătura

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 august 2011

Ivorianul Emmanuel Kone a revenit la sentimente mai bune faţă de CFR Cluj şi s-a întors la antrenamentele echipei, la mai bine de o săptămînă după ce oficialii clujeni l-au dat dispărut.

Internaţionalul din Coasta de Fildeş susţinea că şefii lui CFR i-au falsificat semnătura pentru a-i prelungi contractul scadent în iarnă, cu încă un an şi a refuzat să se mai prezinte la antrenamente.

După o discuţie cu şefii echipei şi cu Jorge Costa, el a decis să revină în cantonament. Acţiunile sale nu vor rămîne însă nepedepsite, oficialii din Gruia amendîndu-l cu 10.000 de euro. De asemenea, tehnicianul i-a "promis" că la următoarea abatere va fi eliminat definitv din lot. 

În perioada în care a absentat de la CFR, Emmanuel Kone a dat o fugă la Bucureşti, unde a stat câteva zile la Djakaridja Kone (Dinamo), anunţă Ziua de Cluj. În acest timp, impresarii săi au încercat să-i găsească un angajament în Germania, unde era dorit de Kaiserslauten şi Augsburg, însă nemţii erau dispuşi să îl aconteze doar liber de contract.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.