Liga 1

Florin Costea a semnat azi cu Steaua

+34 Foto
Florin Costea este din nou coleg cu fratele său Mihai, de data asta la Steaua FOTO: steauafc.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costea cel mare a venit astăzi la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia salariul şi a semnat cu Steaua, iar de mîine se va pregăti sub comanda lui Levy.


Steaua a început campania de achiziţii a sezonului cu Gabi Matei şi Dorinel Popa, dar a terminat-o în mare forţă. După ce Bourceanu a semnat săptămîna trecută, iar Prepeliţă a făcut acelaşi lucru ieri, astăzi a venit marea lovitură a verii: Florin Costea.

Deşi Gigi Becali a spus luni seara că "nu cred că va mai veni şi Florin, deoarece el vrea să plece în străinătate", atacantul Universităţii a devenit şi el de azi fotbalistul roş-albaştrilor. Costea senior a venit azi în Bucureşti şi va merge la reşedinţa patronului Stelei din Aleea Alexandru pentru a discuta detaliile contractuale.

Cum el e impresariat de verii lui Gigi Becali, aproape sigur se va ajunge la un acord, mai ales că şi Giovanni, şi Victor Becali au anunţat zilele trecute că "Steaua e singura variantă pentru Florin, deşi el îşi doreşte o echipă din străinătate, dar acolo ar putea ajunge abia după doi ani la Steaua în care să confirme şi să revină la forma de acum 2-3 ani".

COMENTEAZĂ SOSIREA LUI FLORIN COSTEA PE MYSPORT!


Poate lua peste 700.000 de euro într-un an
Avînd în vedere că e liber de contract, Florin Costea va avea parte de condiţii financiare bune la Steaua. Ar putea încasa chiar şi un sfert de milion la semnătură, dar şi un salariu de minimum 200.000, la care s-ar adăuga primele de obiectiv. În total ar putea ajunge la peste 700.000 de euro.

Condiţii financiare la Steaua
- 250.000 de euro primă de instalare
- salariu de 18.000 de euro pe lună
- primă de 150.000 de euro dacă Steaua va cîştiga campionatul şi va merge în grupele Champions League

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU FLORIN COSTEA LA PALAT!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.