Liga 1

Marius Stan îşi taxează jucătorii: "75 de minute n-am jucat nimic, aşa nu cîştigăm nimic"

Marius Stan, preşedintele Oţelului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 august 2011

Supărarea e mare la Galaţi, după ce campioana nu a reulit decît un singur punct în primele două etape ale sezonului.

Preşedintele Marius Stan şi-a taxat jucătorii după evoluţia de azi, acuzînd jocul din primele 75 de minute, cînd nu a avut nici o ocazie reală de poartă. Oficialul moldovenilor a pus semi-eşecul pe seama lipsei lui Giurgiu, considerat piesă de bază în primul "11" al lui Dorinel Munteanu.

"Lipsă de contrare, de inspiraţie. E o mare contraperformanţă, doar e un egal pe teren propriu cu o nou-promovată. Am avut multe ocazii pe final, dar în primele 75 de minute am avut un ritm previzibil. Contează mult să-ţi macini adversarul tot meciul, noi i-am menajat.

Contează lipsa jucătorilor, mai ales a lui Giurgiu. E greu de înlocuit. Dar asta nu e o scuză, ceilalţi ar fi trebuit să se descurce", a spus Marius Stan la Fanatik Show, pe DigiSport.

Oficialul de la malul Dunării crede că echipa sa are nevoie de adversari mult mai bine cotaţi pentru a-şi arăta adevărata valoare. "Se pare că nou promovatele sînt coşmarul nostru. Ne trebuie adversari mai puternici, care să le reînvie orgoliul jucătorilor noştri. Dacă eram selecţioner, n-aş fi luat pe nimeni de la Galaţi după un asemenea meci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.