Europa League

Lui Porumboiu i-a trecut supărarea pe jucători: "Am încredere în ei, ne putem califica"

Adrian Porumboiu şi-a criticat dur jucătorii după meciul din Olanda. Singurii care au scăpat au fost Sînmărtean, Adailton şi Wesley

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2011

Adrian Porumboiu, finanţatorul Vasluiului, pare să fi uitat de supărarea pricinuită de înfrîngerea drastică din meciul tur cu Twente şi le-a transmis jucătorilor lui Viorel Hizo că are încredere că pot întoarce rezultatul din Olanda. Meciul FC Vaslui - Twente, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de GSP.RO

Vasluiul joacă astăzi pentru un loc în play-offul Europa League, dar Porumboiu cinsideră că acest meci este decisiv pentru aclificarea echipei sale în cealaltă competiţie europeană, Europa League. Dacă o elimină astăzi pe Twente, Vasluiul are un loc asigurat în grupele Ligii Europa.

"Am văzut cum s-au pregătit jucătorii în ultimele zile şi sînt mulţumit. Nici nu avem indisponibilităţi, cu excepţia lui Cânu, deci am toate motivele să fiu optimist. Va fi greu să întoarcem rezultatul, dar nu imposibil. Cred că ne putem califica!

Pentru noi acest meci e important pentru că ne poate duce direct în grupele Europa League. Să fim serioşi, chiar dacă trecem de Twente, în play-off o să dăm peste Bayern sau o altă echipă foarte tare, iar acolo nu mai avem nici o şansă", a explicat Porumboiu aseară, la GSPTV.

Patronul moldovenilor a comentat şi zvonurile unei posibile demiteri a lui Viorel Hizo, în cazul în care ratează obiectivul calificării în grupele Europa League.

"Hizo să stea liniştit, are postul asigurat cel puţin un an, de ce credeţi că i-am semnat prelungirea contractului. E abia la început, are sarcina să creeze o echipă competitivă pentru cupele europene. Am avut şi necazul cu transferurile şi aici nu are nici o vină", a mai spus Porumboiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.