Liga 2

Oficialităţile din Craiova au făcut planul pentru o nouă echipă. Mititelu e ironic: "S-o văd şi p-asta!"

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2011

Vestea dezafilierii Craiovei a produs o mare supărare în rîndul fanilor "Ştiinţei". Majoritatea dă vina pe Mititelu, astfel că oficialităţile locale plănuiesc să creeze o nouă echipă în oraş, cu sprijinul fostelor glorii din Bănie.

Adrian Mititelu spune însă că această iniţiativă a apărut numai pentru a le creşte cota politicienilor locali şi nu va avea niciodată finalitate.

"Sînt surprins că în 6 ani de zile în care nimeni nu a ridicat un deget pentru Universitatea, toţi vor să se implice acum. Frumos din partea lor! Două echipe din Craiova nu ar strica. Uitaţi ce se întîmplă la Craiova, echipa e distrusă iar fostele glorii nu au scos un cuvînt, pentru că sînt manipulate de conducătorii oraşului.

Le dau un sfat, să mai găsească un fraier să bage 20 de milioane, altă soluţie nu e ca să apară o nouă echipă în Craiova. După 6 ani de muncă, o decizie luată în mod fraudulos le premite impresarilor să ia toţi banii care ar fi trebuit să-mi revină mie", a spus Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

Cîrţu susţine iniţiativa oficialilor craioveni
Dacă Mititelu a tratat ironic întîlnirea oficialilor locali cu fostele glorii, Sorin Cîrţu pare încîntat de ideea unei noi echipe în Craiova.

"Trebuie ca Universitatea să fie preluată de autorităţile locale. E clar că în mîinile unei persoane fizice nu e rost de succes. Autorităţile trebuie să se pună de comun acord şi să finanţeze o echipă din Craiova, asta dacă se vrea fotbal de performanţă", a spus Cîrţu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.