Liga 2

Rodion Cămătaru la Radio.GSP.ro: "Universitatea va renaşte precum pasărea Phoenix"

Rodion Cămătaru spune că s-ar implica în proiectul unei noi echipe a Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2011

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Craiovei Maxima, a comentat situaţia delicată a Universităţii, aflată în pericol să dispară de pe scena fotbalului românesc. Fosta glorie a Băniei spune că autorităţile trebuie să se implice ca să salveze echipa.

"Noi, foştii jucători ai clubului, nu putem să facem o echipă fără sprijinul autorităţilor. Trebuie să facem ceva ca, în viitor, Universitatea să aparţină din nou oraşului. Oficialii trebuie să reacţioneze cumva, altfel ne merităm soarta. Cred că, pînă la urmă se va implica cineva şi Universitatea va renaşte precum pasărea Phoenix. Nu putem lăsa să moară un simbol al Olteniei", a spus Rodion Cămătaru la Radio.GSP.ro.

Fostul atacant din Bănie a comentat şi conflictul dintre Adrian Mititelu şi conducătorii oraşului.

"Solomon a ajutat cum a putut Craiova în perioada lui Mititelu. Lua o chirie modică, de 10 milioane pe lună, a făcut ce putea, dar Mititelu se aştepta să primească cîteva milioane de euro pe an de la primărie", a mai spus Rodion Cămătaru.

Fosta legendă a Craiovei a continuat: "Fotbalul e o afacere, iar Mititelu a falimentat ceea ce ar fi putut fi una dintre cele mai bune afaceri din fotbalul românesc. Faptul că a ţinut el de jucători nu e o idee prea bună, pînă la urmă nici un jucător nu dă randament cînd e ţinut cu forţa la o echipă".

Ascultă ONLINE Radio.GSP.ro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.