Liga 1

Petre Grigoraş nu-şi mai dă demisia: "Chiricheş e o mare pierdere, la Steaua intră direct titular"

Zece luni au trecut de cînd Grigoraş se află pe banca gorjenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 August 2011

UPDATE >> Petre Grigoraş s-a răzgîndit în privinţa demisiei. Tehnicianul a dezvăluit la Radio.GSP.ro că a purtat o discuţie cu şefii echipei, care l-au convins să revină asupra deciziei de a demisiona.

"A fost o reacţie de moment după o zi mai proastă a mea. Am fost dezamăgit de plecarea lui Chiricheş, dar nu se mai pune problema să demisionez. Am fost întrebat de cineva dacă mă gîndesc să-mi dau demisia, şi am spus că totul e posibil.

Chiricheş va pleca din iarnă, dar încă mai sînt mici discuţii. Cu un ochi rîd şi cu unul plîng. Mă bucur pentru el pentru că va ajunge la o echipă atît de importantp, dar aveam nevoie de el. Va fi o pierdere foarte mare pentru noi, iar dacă pleacă la Steaua, poate să intre direct titular", a spus Petre Grigoraş la Radio.GSP.ro

Ascultă ONLINE Radio.GSP.ro!


Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii, ia în calcul varianta demisiei după ce conducerea clubului l-a vîndut pe Vlad Chiricheş la Steaua fără să-l consulte.



Chiar dacă fundaşul se va alătura "roş-albaştrilor" abia în iarnă, antrenorul avea o înţelegere cu oficialii gorjeni ca nici un jucător să nu părăsească echipa pentru ca el să poată îndeplini obiectivul: clasarea în primele 10.

"Trebuie să am o discuţie cu oamenii din conducerea clubului. O să văd care este stiuaţia pentru că dacă vorbim una şi facem alta înseamnă că ne păcălim. Mie nu-mi place să fiu păcălit. E normal să aflu de la un ziarist că îmi pleacă un jucător? Sînt un pic iritat, dar sper să îmi treacă. O să avem o discuţie şi o să mă gîndesc ce să fac. E posibil să plec, nu am luat încă o decizie", a spus Petre Grigoraş la GSP TV.

Grigoraş i-a preluat pe gorjeni în octombrie 2010, reuşind să salveze echipa de la retrogradare în sezonul trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.