Liga 1

Poftiţi la sala de concerte Giuleşti! » Arena de sub Podul Grant va fi folosită pentru spectacole

Copos nu a ajuns încă la o înţelegere cu CS Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  vineri, 05 august 2011

CS Rapid spune că nu e nici o tragedie dacă echipa de fotbal nu va mai evolua pe arena "Valentin Stănescu", care ar putea fi folosită pentru spectacole.

Oficialii CS Rapid nu sînt îngrijoraţi că echipa de fotbal ar putea pleca definitiv din Giuleşti şi spun că au alte posibilităţi de a aduce profit de pe urma stadionului din Grant.

"Nu vă faceţi griji, că putem scoate profit! Putem să-l deschidem pentru concerte sau orice alt fel de evenimente. Are tribunele aproape de teren, iar acustica e extraordinară, deci ar putea fi foarte bun pentru organizarea concertelor. Sau putem să-l închiriem altei echipe. Steaua? Niciodată, suporterii nu ar putea ierta aşa ceva", a spus Vali Caciureac, preşedintele clubului sportiv, la Radio GSP.

Ambele părţi sînt pesimiste
Atît conducerea clubului de fotbal, cît şi oficialii CS Rapid consideră că şansele ca arena inaugurată în 1937 să mai găzduiască meciurile trupei lui Răzvan Lucescu sînt minime. "În acest moment, sînt zero şanse. Trebuie să achite datoria de aproape 150.000 de euro, apoi vom semna un contract nou", a spus Caciureac. Dinu Gheorghe a punctat: "Discuţiile au stagnat! Nu vrem să plecăm de acasă, dar sînt pesimist".

"Cu 150.000 de euro, cît are clubul de fotbal să ne dea, toate echipele clubului sportiv pot termina în primele 4 în campionatele lor. I-am dat în judecată, banii îi vom lua pînă la urmă" (Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.