Diverse

Mr. Bean n-are limite »A făcut accident cu maşina sa, McLaren F1

+5 Foto
Rowan Atkinson în maşina sa, McLaren F1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2011

Actorul Rowan Atkinson plăteşte scump pasiunea sa de a conduce autoturisme puternice. Mr. Bean a intrat cu maşina sa, un McLaren F1, într-un copac şi un stîlp de iluminat, iar maşina a luat foc.

Actorul s-a lovit uşor la umăr, potrivit BBC, care relatează că actorul a coborît singur din maşină şi a aşteptat ambulanţa.

Atkinson este un mare fan al autoturismelor, fiind invitat la mai multe concursuri şi show-uri auto, printre care şi emisiunea Top Gear.

Lui Mr. Bean nu-i place doar să şofeze, ba chiar şi scrie despre marea lui pasiune. Actorul de comedie a scris pentru revistele de specialitate Car, Octane, Evo şi SuperClassics şi deţine mai multe vehicule de curse, avînd o avere estimată la 100 milioane lire sterline.

Vezi mai jos o galerie foto cu McLaren F1

 

Bolidul cu care Rowan Atkinson a avut accidentul, McLaren F1, a doborît recordul în 1998 pentru cea mai rapidă maşină din lume, atingînd viteza de 372 km\h. Pe 28 octombrie 2008, un exemplar din acest model a fost vîndut cu peste 4 milioane de dolari, acesta fiind cel mai mare preţ plătit pentru un McLaren F1.

Paradoxal, personajul care l-a făcut celebru pe Rowan Atkinson, Mr. Bean, e fidel unei singure maşini, un vechi Mini britanic.

Vezi mai jos un filmuleţ amuzant cu Mr. Bean şi maşina sa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.