Europa League

Copos pune presiune: "Criza e la noi, nu la polonezi"

Copos consideră că fotbaliștii din Grant sînt obligați să se califice

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a aflat adversarul din play-off-ul Europa League, Copos n-a ratat ocazia de a pune puţină presiune pe Lucescu şi jucători.

George Copos îşi freacă mîinile de bucurie după ce sorţii le-au oferit-o pe Slask Wroclaw ca ultim obstacol în calea alb-vişiniilor către grupele Europa League. Patronul consideră că polonezii au o echipă inferioară giuleştenilor şi că fotbaliştii din Grant sînt obligaţi să se califice pentru a asigura liniştea financiară a clubului. "Polonia nu a trecut prin criza pe care încă o traversează România, aşadar, nici Slask nu a avut problemele noastre. Întîlnim o echipă grea, dar noi avem un lot foarte puternic şi cu orice formaţie am fi picat trebuie să ajungem în grupe, sîntem obligaţi", a spus Copos.

Buget de 7 milioane de euro
Motivul pentru care finanţatorul din Grant s-a grăbit să pună presiune îl reprezintă banii pe care clubul i-ar cîştiga dintr-o prezenţă în faza grupelor, minimum 2,2 milioane de euro. Suma ar putea ajunge chiar pînă la 3,5 milioane, în funcţie de rezultatele pe care le obţin. Banii ar fi ca un colac de salvare pentru rapidişti. Copos şi conducerea au stabilit în acest sezon un buget de 7 milioane de euro, însă doar 5 milioane îi iau asiguraţi. Dacă vor trece de polonezi, atunci vor scăpa de grija creanţelor financiare.

"Nu trebuie să o privim cu superioritate pe Slask, e vicecampioana Poloniei. Totuşi, sîntem obligaţi să mergem în grupele Ligii Europa dacă vrem să avem un echilibru financiar în acest sezon" (George Copos, patron Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.