Box

Glen Johnson vrea titlul mondial IBF: ”Pentru Bute, merg şi la Montreal”

Articol de Mihaela Simion  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Glen Johnson, cel mai probabil următorul adversar al lui Bute, a recunoscut că discuţiile pentru partida din 5 noiembrie au început.


După ce, săptămîna trecută, americanul Kelly Pavlik a anunţat că nu va mai boxa cu Lucian Bute la începutul lui noiembrie, numele cel mai vehiculat pentru un înlocuitor este cel al lui Glen Johnson. Într-un interviu acordat site-ului american eastsideboxing.com, jamaicanul în vîrstă de 42 de ani a recunoscut că managerii săi au început deja discuţiile cu oficialii clubului Interbox, adăugînd că un meci împotriva campionului mondial IBF este unul dintre visele carierei.

"Ne-am pregătit împreună, în 2009. El se antrena pentru revanşa cu Andrade, eu urma să boxez cu Dawson. El a cîştigat, eu nu. Am visat întotdeauna la un asemena meci. Merg şi la Montreal dacă trebuie", a declarat Johnson.

Pugilistul jamaican a ţinut să sublinieze faptul că poziţia de lider pe care o ocupă Bute în clasamentul mondial nu este întîmplătoare şi că românul nu este cu nimic mai prejos decît alţi campioni ai categoriei: "Este la fel de bun ca şi ceilalţi, este la fel de puternic. L-am cunoscut şi ştiu de ce este capabil".

Glen Johnson, care a cîştigat 51 de meciuri din cele 68 disputate, consideră că o confruntare cu Lucian Bute ar reprezenta o adevărată sărbătoare pentru iubitorii acestui sport. "Cred că va fi o luptă interesantă. Sînt gata să dau ce-i mai bun. Fanii merită un asemenea meci. Eu sînt cel mai bun pugilist de pe lista posibililor adversari", a încheiat Johnson.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.