Campionate

Dortmund fără milă » Intrare de gală

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana Borussia a făcut spectacol total, demolînd-o pe Hamburg (3-1), şi a lăsat impresia că e mai puternică decît în sezonul trecut


Dortmund a făcut o teribilă demonstraţie de forţă la debutul sezonului din Bundesliga. Deşi l-a pierdut pe Sahin peste vară, trupa lui Klopp a rămas aceeaşi maşină blindată de fotbal, care a distrus-o pe Hamburg (3-1). Scorul e mic comparativ cu execuţia la care au asistat 80.720 de fani, printre care şi selecţionerul Low, încîntat de tiki-taka în varianta "galben-negru" germană.

"Băieţii mei şi-au dovedit clasa, iar faza de la golul doi m-a lăsat mască", a declarat antrenorul Klopp. Grosskreutz, "dublă", Gotze (foto), gol şi pasă decisivă (ambii notaţi cu 1 de Bild, clasă mondială), plus Lewandowski, genial assistul dat cu călcîiul la 2-0, au fost soliştii orchestrei ce sună înfricoşător pentru rivali. Iar cîteva cifre ale Borussiei uimesc: 16 ocazii de gol, 12,87 km parcurşi de Bender, 32,69 km/h viteza lui Piszczek şi 92,31% pase reuşite de Lewandowski.


86 este procentul de reuşită al celor 420 de pase date de Dortmund în jocul cu Hamburg, care n-a făcut decît 210 pase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.