Campionate

S-au ţepuit mai tare decît Becali » City plăteşte 400.000 lire pe săptămînă fotbaliştilor care nu vor să plece

Craig Bellamy ar putea ajunge la Celtic în această vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 august 2011

Gigi Becali şi-a luat plasă în ultimii ani cu cîţiva jucători care au plecat în cele din urmă liberi de contract sau pe sume foarte mici: au fost Dayro Moreno şi brazilianul Andrey, lotul de la Urziceni sau Andrei Ionescu. Suma pierdută de Becali păleşte însă pe lîngă cea cu care s-au ţepuit cei de la Manchester City.

Şeicii  sînt acum obligaţi să plătească salarii de aproape 400.000 de lire pe săptămînă unor jucători care refuză să plece. "Rebelii" nu vor să renunţe la contract decît pentru o înţelegere cel puţin la fel de bună.

Mancini a ajuns la un compromis cu şefii pentru jucătorii care i-a moştenit din perioada lui Mark Hughes, dar nu-i vrea sub nici o formă pe Craig Bellamy, Wayne Bridge, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz sau Nedum Onouha. Dovadă şi faptul că majoritatea au petrecut sezonul trecut împrumutaţi pe la alte echipe.

Aseară, managerul cetăţenilor a anunţat că niciunul din cei enumeraţi mai sus nu va fi înclus în lotul pentru Premier League, indiferent dacă aceştia nu vor putea fi vînduţi sau împrumutaţi. Ceea ce înseamnă că cei 5 jucători se vor antrena alături de echipă, îşi vor primii banii, dar meciurile le vor vedea din tribună. Ne aducem aminte parcă de Cosmin Matei, la un cu totul alt nivel!

Salariile celor 5 jucători (exprimate î
n lire/săptămînă):
Craig Bellamy - 80.000 (este dorit de Celtic şi Sunderland însă este puţin probabil să găseasc un salariu pe măsura celui de la City)
Wayne Bridge - 100.000
Emmanuel Adebayor - 160.000
(Real Madrid este dispusă să-l împrumute din nou, dar nu vrea să-i dea mai mult de 80.000 lire pe săptămînă)
Roque Santa Cruz - 100.000
Nedum Onouha - 50.000
(Sunderland vrea să-l împrumute pentru un sezon, dar nu e dispusă să-i plătească decît jumătate din salariu)

Total: 490.000 de lire pe săptămînă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.