Liga 1

Planul lui Becali de a readuce Steaua în Ghencea din sezonul viitor

Stadionul Ghencea riscă să ajungă în paragină

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 august 2011

Gigi Becali a fost acuzat din toate părţile după ce a decis mutarea Stelei din Ghencea, dar patronul roş-albaştrilor are un plan ca să readucă Steaua acasă.

Latifundiarul a dezvăluit că vrea să lase stadionul în paragină, pentru ca şefii MApN să-şi dea seama că el este singura sursă de venit pentru arena din bulevardul Ghencea şi astfel să-i fie concesionat stadionul. Dacă planul său va ajunge la bun sfîrşit, Becali are de gînd să ridice o arenă ultra-modernă pe locul actualei.

"Îi las 6 luni sau un an de zile ca să ajungă stadionul în paragină şi să-şi dea seama cei de la minister că nu au ce face cu el. Apoi o să-l iau în concesiune şi o să fac un stadion la fel de modern ca Naţional Arena", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro. 

Gigi Becali s-a arătat impresionat de noul stadion National Arena şi a spus că va face tot posibilul să construiască şi pentru Steaua o arenă la fel de impunătoare.

"Mi-a venit o idee să mă duc la Naţional Arena, Mihai Stoica mi-a zis că este cel mai frumos stadion pe care l-a văzut. Interesant este că dintr-o parte se bagă bani publici şi se face stadion pentru o echipă, la Cluj, la Ploieşti, iar la Bucureşti vreau să bag banii mei şi nu mă lasă. Eu vreau să fac o aşa arenă", a spus Gigi Becali, ieri, la GSPTV. 

FOTO :: Vezi aici imagini de la Noaptea Porţilor Deschise de la Naţional Arena

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.