Liga 1

Începe să se vadă că a ratat pregătirea » I-au cedat muşchii lui Duarte

Rui Duarte a lipsit de la primele două stagii de pregătire

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lipsa pregătirii de vară a început să se vadă la fundaşul portughez, care e suspect de ruptură musculară


Rui Duarte (30 de ani) a uimit pe toată lumea cu forma sa fizică, bifînd două partide consecutive ca integralist, cu Vaslui şi cu U Cluj, iar asta după ce a prins doar 10 zile din perioada de pregătire. Totuşi, acum lusitanul e nevoit să ia o pauză din cauza unei accidentări. La amicalul cu Sportul, Răzvan Lucescu l-a trimis pe teren la pauză, iar după 25 de minute a fost nevoit să-l înlocuiască. Motivul? Portughezul a acuzat dureri musculare la coapsa dreaptă, iar medicii sper să fie vorba de o întindere şi nu de o ruptură musculară. Verdictul îl vor afla azi, după ce Duarte va efectua un control medical amănunţit.

A gafat iar, Creţu îi ia locul
Înainte de a părăsi terenul, lusitanul a comis-o iar, după ce în etapa trecută a marcat un autogol. Acum, a vrut să trimită înapoi către portar, însă pasa sa a fost moale. "Studentul" Dobre a ajuns primul la minge şi l-a lobat pe Drăghia. Astfel, chiar şi dacă nu s-ar fi accidentat, runda viitoare, cu Petrolul, Răzvan intenţiona să-l scoată din primul "11" pe Duarte şi să mizeze în premieră în acest sezon pe Creţu, fotbalist ce e împrumutat în Grant de la Chiajna.


"Nu ştim cît de gravă e accidentarea lui Rui Duarte, mai multe vom afla marţi, dar sînt motive să credem că e vorba de ceva grav"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

69% a fost procentajul acţiunilor reuşite de Duarte în meciul cu U Cluj, faţă de 81% cît avusese cu FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.