Liga 1

"Vamă" zice că Duarte stă doar trei zile. Din informaţiile Gazetei, Duarte are ruptură şi stă minimum două săptămîni

Rui Duarte s-a accidentat în amicalul cu Sportul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 August 2011

UPDATE // În direct la Fanatik Show, la DigiSport 1, preşedintele formaţiei din Grant, Dinu Gheorghe, a susţinut că "nu este atît de gravă accidentarea lui Duarte. În principiu, trei zile de pauză totală, nicidecum trei săptămîni. Nu este exclus să-l folosim cu Petrolul, în etapa următoare, dar decizia le aparţine lui Răzvan şi medicului echipei". Totuşi, in informaţiile Gazetei, Duarte "are leziune musculară de gradul 1 şi este exclus să joace în următoarele două săptămîni. Ar fi o performanţă dacă ar putea prinde returul din play off cu Slask Wroclaw, programat pe 25 august".

Accidentat în amicalul cu Sportul (2-1), disputat sîmbătă seara, Rui Duarte a efectuat în această dimineaţă un control medical pentru a stabili cu exactitate cît de gravă e leziunea sa musculară. Verdictul a fost crunt pentru Răzvan Lucescu: fotbalistul are ruptură musculară. Astfel, fundaşul dreapta lusitan e nevoit să stea departe de gazon cel puţin două săptămîni, avînd doar şanse teoretice de a prinde returul din play-off-ul Europa League, cu Slask Wroclaw.

În locul său, cel mai probabil, Lucescu jr. va miza pe Valentin Creţu, jucător împrumutat de la Chiajna. O altă variantă ar fi Oros, acesta fiind folosit pe acest post la partida de pregătire pe care alb-vişiniii au disputat împotriva "studenţilor", cînd a intrat în locul lui Duarte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.