Nationala

GALERIE FOTO Piţurcă, supriza de la antrenamentul de astăzi al tricolorilor ;)

+17 Foto
Tricolorii s-au pregătit astăzi pe arena din Serravalle, teren jumătate sinteteic, jumătate natural

Articol de Marius Mărgărit (Serravalle), Raed Krishan (foto)  —  marţi, 09 august 2011

După antrenamentul de ieri seară, lîngă Rimini, jucătorii convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciul San Marino - România s-au pregătit din nou în această dimineaţă, de data aceasta pe arena pe care miercuri seară, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro, se va disputa partida.

Pe lîngă comenzile date celor 21 de fotbalişti pe care îi are la dispoziţie la primul meci disputat în noul său mandat la cîrma României, noul selecţioner al României a decis că nu i-ar strica nici lui o mişcare. După ce a făcut o serie de pase cu căpitanul desemnat al tricolorilor, Adrian Mutu, Piţurcă a intrat şi la obişnuita miuţă "5 contra 2" şi a dovedit o formă de invidiat la cei 55 de ani împliniţi în mai.

Este al doilea antrenament în efectiv complet, după ce luni s-au alăturat lotului şi Mutu, Ştefan Radu şi Tamaş.

Gazonul arenei Olimpice din Serravalle se prezintă în condiţii excelente, fiind o mixtură între gazon artificial şi iarbă naturală. Ieri, tricolorii au rămas la hotel, dar în această după-amiază este preconizată o plimbare prin Rimini, staţiunea italiană unde naţionala României locuieşte la luxosul Gran Hotel Rimini e Rezidenza.

Iată echipa probabilă pe care Piţurcă o poate alinia contra naţionalei San Marino:
Tătăruşanu - Nicoliţă, Tamaş, Şt. Radu, Nicoară - T. Bălan, Mureşan, Cr. Tănase - Torje, Curelea, Mutu

Vezi mai jos o galerie foto cu imagini de la antrenamentele făcute luni seară şi marţi la prînz de tricolori după ce au părăsit Bucureştiul pentru partida amicală cu San Marino, de miercuri, 21:30, liveTEXT pe GSP.ro


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.