Liga 1

Dinamo nu poate conta pe trei titulari cu Pandurii

Dinamoviştii încearcă să-l recupereze pe Marius Alexe pînă la meciul cu Vorskla

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexe, Grigore şi Pulhac au şanse mici să fie în teren cu Pandurii, sîmbătă, de la ora 19:00, dar doctorii fac eforturi să-i aibă sută la sută pentru meciul cu Vorskla


Problemele musculare fac ravagii în lotul dinamovist. Cristi Pulhac stă pe tuşă de cinci săptămîni, de cînd a suferit o microleziune fibrilară în zona inghinală. De atunci, fundaşul de 27 de ani a făcut antrenamente uşoare, a început de luni să se pregătească normal, dar tot resimte dureri. "Ar fi trebuit să ia o pauză mai lungă fără efort, aşa se reface mai greu", spun doctorii.

Dragoş Grigore are şi el acelaşi diagnostic, dar la gamba stîngă, însă stoperul are cele mai mari şanse să apară sîmbătă, împotriva Pandurilor. Dar dacă starea sa de sănătate nu va fi bună sută la sută, nu se va risca, pentru a fi apt la meciul cu Vorskla Poltava, de joia viitoare. Ultimul intrat în infirmerie este Marius Alexe, şi el cu probleme musculare din cauza oboselii. Tînărul mijlocaş are şanse să fie recuperat pînă la manşa tur cu ucrainenii.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Pandurii:
Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Bakaj - Dănciulescu, M. Niculae

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.