Superreportaje

Povestea savuroasă a unui dribling care nu se uită nici după 32 de ani! "Ne-a umilit şi a rîs de noi!"

+4 Foto
Marcel Răducanu şi zîmbetul său din momentul în care şutează în poarta goală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 august 2011

Au trecut peste 32 de ani de cînd Marcel Răducanu marca un gol memorabil într-un meci Steaua - Young Boys Berna 6-0, din Cupa Cupelor. Dar faza incredibilă, în care fostul internaţional l-a învîrtit de 3 ori din dribling pe goalkeeper-ul advers şi apoi a înscris rîzînd, încă îl bîntuie pe Walter Eichenberger.

3 octombrie 1979, minutul 56, Ghencea. Una dintre cele mai frumoase faze văzute vreodată pe un stadion din România. O povesteşte chiar eroul în numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor şi în ediţia de Ipad, pas cu pas, secundă cu secundă. Nu a uitat nici un amănunt. Încă zîmbeşte, aşa cum a făcut-o atunci cînd a ridicat 7.000 de oameni în picioare.

Nici adversarii, nici colegii nu au uitat acel zîmbet satisfăcut al lui Marcel Răducanu, atunci cînd crea faze spectaculoase şi dribla de parcă ar fi dansat cu adversarul. Aşa i-a cucerit pe toţi.

Descoperă povestea driblingului reuşit de Marcel Răducanu care nu se uită nici după mai mult de 3 decenii! Portarul elveţian, Walter Eichenberger, recunoaşte că a făcut o criză de nervi la golul lui românului, care se amuză şi acum cînd rememorează momentul de excepţie din Ghencea.

Povestea savuroasă, în ediţia tipărită şi în cea de iPad a Gazetei de azi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.