Campionate

Euforie la CFR » Chelsea dă 30 de milioane de euro pe Alvaro Pereira! Află cît ar primi clujenii!

Alvaro Pereira e foarte aproape de un transfer la Chelsea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 august 2011

Chelsea vrea să-l înlocuiască pe rusul Yuri Zhirkov, care s-a transferat la Anzhi Makhachkala, cu fostul fotbalist al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, iar negocierile se află într-un stadiu avansat. Clujenii ar mai bifa o superafacere, ţinînd cont de faptul că deţin 20 la sută din transferul fotbalistului de 25 de ani.

În prezent la FC Porto, Pereira are o clauză în contract prin care poate fi vîndut oricui oferă 25 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 28,7 milioane de euro, informează cotidianul britanic Daily Mail.

În cursa pentru a obţine semnătura fostului component al formaţiei clujene se află şi Paris Saint Germain. Pereira poate evolua atît în banda stîngă a apărării, cît şi la mijlocul terenului. La Porto, uruguayanul a jucat sub comanda lui Andre Villas-Boas, actualul antrenor al lui Chelsea.

Alvaro Pereira are 25 de ani, şi-a început cariera la Miramar Misiones, în Uruguay, apoi a evoluat la Quilmes şi la Argentinos Juniors, după care a ajuns în România, la CFR Cluj. În vara lui 2009, Perreira a fost achiziţionat de FC Porto şi a cîştigat titlul în Portugalia cu formaţia la care evoluează şi Cristi Săpunaru. Şi-a mai trecut în palmares două Cupe şi 3 Supercupe ale Portugaliei, plus un trofeu Europa League.

Dacă Pereira semnează cu englezii, Arpad Paszkany are de ce să se bucure: CFR are 20 la sută dintr-un viitor transfer al fotbalistului. CFR a primit 4,5 milioane de euro de la FC Porto în 2009, pentru transferul fotbalistului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.