Media

Robert Niţă va modera alături de asistenta Iulia Roşca un show care se vrea relaxant şi amuzant » O emisiune altfel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2011

Printre zecile de emisiuni TV dominate de încrîncenarea invitaţilor, GSP TV lansează peste cîteva zile un altfel de show.


Se va numi Arena TV şi va fi difuzat în acelaşi timp cu transmiterea opţiunii numărul 1 din Liga 1, atunci cînd aceasta va fi la DigiSport sau la DolceSport. Cum cei care recepţionează GSP TV în acest moment nu au în grilă şi DigiSport, emisiunea reprezintă o alternativă pentru cei care nu pot vedea derby-ul etapei.

Moderatorul Arena TV va fi fostul fotbalist al Stelei şi al Rapidului, Robert Niţă (34 de ani), alături de care va sta asistenta emisiunii, Iulia Roşca (26 de ani). Pasionată de sport şi în special de fotbal, ea a fost şi protagonista unui pictorial hot în revista Playboy.

În studio va veni cîte un suporter cunoscut al echipelor din Bucureşti. Mădălin Voicu jr. va fi stelistul "de serviciu", ziaristul Ovidiu Drăgan o va "reprezenta" pe Dinamo, în timp ce Răzvan Ioan Boanchiş va juca rolul jurnalistului dur şi echidistant. În plan mai sînt alte două personaje-surpriză, unul fan al lui "cîinilor", altul al Rapidului.

Robert Niţă, care va deveni primul jucător român în postura de realizator de emisiune TV, explică modul în care va arăta show-ul: "Invitaţii nu-şi vor cenzura nici un gest în a se bucura pentru o victorie sau gol, în a se întrista la o înfrîngere sau în a contesta vreo decizie a arbitrului care să dezavantajeze echipa cu care ţin, iar rolul asistentei Iulia Roşca va fi de a-i compătimi pe cei învinşi, de a-i potoli pe cei care acuză ceva şi de a-i felicita într-un mod originial pe cei care cîştigă. Va fi o emisiune destinsă, pline de glume, de ironii, de lucruri amuzante".


"Nu ştiu dacă vom avea succes, nu ştiu dacă mă voi descurca în această postură de moderator, dar măcar ştiu că despre mine nu va spune nimeni că nu mă pricep la fotbal"
Robert Niţă

Prima ediţie: duminică seara, de la 20:15
Arena TV va debuta la finalul acestei săptămîni. Mai precis duminică seara, cu începere de la 20:15, cu un sfert de oră înaintea derby-ului etapei a 3-a, Steaua - U Cluj. Se va lua pauză 15 minute între cele două reprize, iar show-ul se va termina la 4-5 minute după finalul partidei, pentru a face loc Recursului etapei, realizat de Ovidiu Ioaniţoaia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.