Campionate

FINAL de telenovelă » Fabregas, în sfîrşit, la Barcelona!

Cesc Fabregas este jucătorul Barcelonei pentru următoarele 5 sezoane

Articol de Cristina Negrilă  —  Friday, 12 August 2011

Cesc Fabregas este, începînd de astăzi, fotbalistul formaţiei FC Barcelona. Conducerea catalanilor a reuşit să obţină semnătura pe 5 ani a jucătorului pe care încearcă să-l readucă la Barcelona de 3 ani.

Ştirea nu a fost confirmată încă de nici unul dintre cele două cluburi, dar e doar o chestiune de ore, după cum susţine presa din Spania, respectiv site-urile celor de la Mundo Deportivo şi Sport.es. Fotbalistul va ajunge duminică la Barcelona, urmînd ca luni să fie prezentat oficial. Iniţial, Fabregas era aşteptat astăzi, însă Guardiola nu vrea ca atenţia să se îndrepte către fotbalist, ţinînd cont de faptul că duminică se joacă prima manşă din Supercupa Spaniei, la Madrid, contra Realului.

Fabregas se întoarce acasă, la clubul la care a început fotbalul, după 8 ani în care a apărat culorile lui Arsenal Londra.

Fotbalistul de 24 de ani aştepta ieri OK-ul conducerii lui Arsenal pentru a se deplasa la Barcelona. Luni va efectua vizita medicală şi va fi prezentat oficial .

Cel mai bun prieten al lui Fabregas, Gerard Pique, a fost primul care a anunţat transferul. Enigmatic, dar uşor de descifrat, fundaşul catalan a scris în această dimineaţă pe contul său de Twitter: "Azi e o zi importantă". Tot Pique a fost şi cel care a anunţat după ora 15:00: "Cesc e aici, în sfîrşit!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.