Stranieri

Cale libera pentru Marica? Raul între Malaga şi Blackburn

Dacă Raul se va întoarce în Spania, se eliberează un loc în zona ofensivă a lui Schalke, iar Marica e favorit

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 12 august 2011

Drumul lui Ciprian Marica spre primul unsprezece al lui Schalke ar putea fi mult uşurat de un transfer ce se pune la cale în aceste zile.


Pe adresa "minerilor" din Gelsenkirchen au sosit două oferte substanţiale, una de la Malaga, alta de la Blackburn, pentru galacticul Raul. Iar în condiţiile în care spaniolul are un salariu astronomic pentru un club care anul acesta nu joacă în Ligă, antrenorul Ralf Rangnick e gata să-i dea drumul fostei vedete a Realului.

Rangnick a şi avut un schimb dur cu Raul, 34 de ani, pe care-l consideră un jucător destul de lent pentru ritmul în care-şi doreşte el să evolueze echipa. Nu întîmplător l-a retras la mijlocul terenului, ceea ce fotbalistului nu i-a convenit deloc.

Mai mult, fostul internaţional spaniol a fost văzut apoi în cantonamentul Malagăi, club la care are bune contacte: Hierro, cel de la care a preluat banderola de căpitan la Real, e director general, iar Salgado, al jucător din vechea gardă a galacticilor, e încă activ.

Dacă Raul se va întoarce în Spania, se eliberează un loc în zona ofensivă a lui Schalke, iar antrenorul Rangnick a declarat deja că "Marica intră în vederile mele pentru că e un atacant rapid".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.