Liga 1

Zmărăndescu: "De cînd a intrat în politică, Gigi Becali este o nenorocire pentru el şi pentru cei din jur"

Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de Gigi Becali, despre care crede că s-a schimbat radical de cînd a intrat în politică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2011

La un moment, dat Cătălin Zmărăndescu era în toate topurile. Alături de unul dintre oamenii cei mai bogaţi din ţară, proprietar de terenuri, era în centrul atenţiei, aproape în fiecare zi. Dar totul s-a rupt după scandalul în urma căruia fostul bodyguard a fost arestat. Acum nu vrea să mai audă de Gigi Becali, despre care crede că a făcut greşeala vieţii cînd a intrat în politică.

Cătălin Zmărăndescu a început o nouă viaţă, la Londra. Acum e luptător în cuşcă, are 20.000 de spectatori la fiecare meci. Despre fostul său patron nu vrea să-şi mai aducă aminte.

"A fost o relaţie de muncă apropiată, apoi o relaţie de prietenie şi apoi s-a terminat, nu mai există. Faptul e consumat, nu vreau să mă gîndesc prea mult la trecut, pentru că îmi place prea tare viitorul! Şi viitorul a însemnat copiii mei...", a spus Zmărăndescu.

Întrebat despre perioada pe care a petrecut-o în arest, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a spus: "Am petrecut Paştele în arest, fiindcă pe mine mă cheamă Cătălin Zmărăndescu, nu Gigi Becali. Eu n-am prieteni ca Vadim Tudor, care să mă scoată afară".

Zmărăndescu povesteşte cum l-a cunoscut pe patronul Stelei: "Mai bine nu mă cunoşteam. În urma unei gale sportive. În momentul în care l-am cunoscut eu, omul ăsta era cu totul şi cu totul altul. Din momentul când a intrat în politică, omul ăsta a luat-o razna. În sport ar fi putut să facă multe lucruri bune, dar a stricat totul când a început să se creadă Dumnezeu.

Încetaţi să credeţi că mai poate cineva să-l contrazică pe Gigi. M-aţi întrebat dacă îmi place Gigi Becali. Îmi plăcea vechiul Gigi Becali. Cel de acum este o nenorocire pentru el şi pentru cei din jur. El dacă nu intra în politică, nu-l durea capul.
A intrat în politică fiindcă l-a mîncat în fund! Şi politica l-a scărpinat. Intri în politică şi peste noapte crezi că poţi deveni lider, nu e adevărat. Se minte singur şi este un tip foarte credul. Dacă lucrează cu cineva 50 de ani şi vine altcineva şi îi spune că ăla e un nenorocit, îl crede", a declarat Zmărăndescu.

Citeşte aici interviul integral acordat de Cătălin Zmărăndescu pentru EVZ!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.