Stranieri

VIDEO AS Roma, cu Lobonţ în poartă timp de o repriză, învinsă categoric de Valencia, într-un amical

Bogdan Lobonţ a încasat două goluri în prima repriză a amicalului cu Valencia, scor 3-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2011

Valencia a bătut-o fără drept de apel pe AS Roma, scor 3-0, într-un meci amical în care portarul român Bogdan Lobonţ a apărat o repriză, prima, şi a încasat două goluri.

Formaţia spaniolă şi-a prezentat lotul pentru viitorul sezon, pe Mestalla, în faţa a 45.000 de spectatori. Lobonţ a apărat doar în prima reptiză, în partea a doua locul său fiind luat de Stekelenburg. Goalkeeperul român a avut cîteva intervenţii apreciate, blocînd atacurile spaniolilor. 

Valencia: Alves, Bruno, Rami, Dealbert, Jordi Alba, Tino Costa, Albelda, Pablo Hernández, Bernat, Piatti y Soldado
Au mai jucat: Parejo, Éver, Topal, Mathieu, Miguel, Jonas, Mata, Maduro, Ricardo Costa, Paco Alcácer.

AS Roma: Lobont, Valdés, Heinze, Pizarro, Totti, Bojan, Perrotta, Borriello, Burdisso, Rossi y Viviani
Au mai jucat: Verre, De Cesare, Cassetti, Stekelenburg, Okaka, Taddei, Antei, Simplicio, Caprari.

Golurile au fost marcate de Viviani ('21, autogol), Soldado ('37), Alcacer (83)

La finalul partidei tatăl lui Paco Alcacer  a decedat în apropierea stadionului Mestalla, la cîteva minute după încheierea partidei amicale cîştigate de fiul său. Părintele puştiului de 17 ani a căzut la pămînt, suferind un atac de cord, în timp ce părăsea arena în compania soţiei şi a fiului lor. Timp de o jumătate de oră, medicii au încercat să-l reanimeze, dar totul a fost în zadar.

La aflarea veştii, oamenii din conducerea clubului spaniol, jucătorii, antrenorii şi alţi angajaţi au ţinut să-i fie alături fotbalistului şi mamei sale.

Paco Alcacer, fotbalistul de 17 ani al Valenciei, a fost prezent cu naţionala de U19 a Spaniei la Bucureşti. Ibericii au devenit campioni europeni, iar Alcacer a fost eroul finalei cu Cehia, marcînd două goluri. Krejci a deschis scorul cu un şut perfect, care l-a surprins pe portarul Badia. Spaniolii au revenit în ultimele cinci minute ale meciului, cînd Aurtenetxe a prins un voleu de excepeţie de la 20 de metri. S-a intrat în prelungiri, unde reuşita lui Lacha din minutul 97 părea să îndrepte Cehia din nou spre trofeu
. Alcacer s-a luat însă la trîntă cu fundaşii masivi ai cehilor, iar în minutul 108 a reuşit să egaleze. Ibericii au dat lovitură în ultimele minute prin acelaşi Alcacer, care i-a lăsat mască din nou pe apărătorii cehi.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.